06. PHP

Mitt diskussionsforum - snälla hjälp mig!

2016-10-19 19:22 #0 av: Skorpion76

Jag har startat upp ett allmänt diskussionsforum. Det är inte riktigt färdigbyggt än, men jag vet inte hur jag ska få andra användare att vilja komma dit. Ännu har jag inte skrivit något i forumet. Det ser väldigt tomt ut, men om du ser det här kan du väl ändå ta dig en titt på forumet. 
http://klotterplanket1.egetforum.se/
En användare som har tittat på mitt forum frågar om jag har skrivit någonting i sökvägarna till forumet. Det har jag inte gjort eftersom jag inte vet hur man gör. Det ska tydligen göras med html på något förbaskat vänster och det är jag riktigt kass på. Skulle du som ser det här vilja hjälpa mig med det?

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2016-11-28 14:28 #1 av: fredagsmys

Hej!

För att någon ska vilja engagera sig i ditt forum tror jag först och främst du själv ska kunna svara på frågan: Varför ska någon vilja läsa och skriva här? Vilket behov ska mitt forum fylla?

Jag vill inte att du ska tappa modet, men för att vara lite realistisk: Jag tror att det är ganska svårt att få igång diskussionsforum idag eftersom Facebookgrupper har tagit så mycket av den marknaden.

Jag säger inte detta för att du ska ge upp, utan bara för att du ska veta att det kan krävas mycket jobb för att lyckas.

Lycka till!

Anmäl
2016-11-28 19:42 #2 av: Skorpion76

#1 Du har väldigt rätt i det du skriver och det tycker jag är väldigt tråkigt. Facebook och dess grupper har tagit över en stor del av marknaden för intresset för diskussioner från diskussionsforum - och säkert även härifrån.  Visst är det bra art det finns många olika Facebook-grupper och även sidor som handlar oolika männikors intressen, men det sv¨ra med Facebook grupper är att man inte kan starta en grupp och ha flera olika kategorier i den. Om en grupp tar upp en viss fråga kan man egentligrn bara diskutera den frågan just där. 

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.