11. Webbhotell

Tips på billiga webbhotell

2016-01-24 18:30 #0 av: Metinia

Jag har en fotografhemsida som jag har designat själv och som tidigare har legat på webbhotellet Mydsik.se. Den har legat "på is" ett tag nu, då jag inte har hunnit uppdatera den, men jag tycker ändå det är lite kul att ha själva sidan. Tyvärr såg jag nu att Mydsik.se har lagt ner och min sida ligger inte uppe längre. Detta betyder att jag behöver hitta ett nytt webbhotell. Har ni några bra tips på billiga och lättanvända webbhotell?

(Domän behöver jag inte, det har jag en redan som jag har köpt på Loopia och som fortfarande fungerar som den ska.)
Anmäl
2016-01-25 12:13 #1 av: Veda

Själv använder jag Manufrog https://www.manufrog.com/ och administrerar åt ett par föreningar som använder One. com https://www.one.com/sv/?gclid=CK2LmrzpxMoCFYsNcwod-jAIAQ . Båda är billiga. Jag tycker det är lättare att hantera kontot och databaser mm med Manufrog, men det kan vara en vana också.

Anmäl
2016-02-16 11:59 #2 av: deeman

Kör Manufrog + WordPress = bra kombination till en billig peng. I övrigt kan du, om du vill.., flytta med domänen.

Daniel, Värd: Datorn i Fokus. Medarbetare: Webbprogrammering iFokus.


Anmäl
2019-03-09 22:38 #3 av: AndreasS

Kan varmt rekommendera Manufrog. Använder det själv med WordPress och har gjort det i 10 år. Grymt nöjd med deras support.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.