02. Recensioner

Recension: Manufrog Webbhotell

2009-09-08 17:22 #0 av: IdaL

Här följer en recension om det billiga webbhotellet manufrog.

Utbud: Webbhotellmanufrog.jpg
Priser/år: 350MB / 100kr, 1000MB / 250kr, 2000MB / 450kr. första månaden är alltid gratis. säljes samt även reseller (www.manufrog.com för mer info).
E-post konton: Obegränsat
Daglig backup: JA
FTP: JA / obegränsat
Frontpage stöd: JA
Support: Ja, alltid

Infromation om Manufrog

Manufrog bildades sommaren 2004 och är tänkt att ge kunden ett problemfritt webbhotell och med en snabb support hjälp om något skulle krångla. Serverna och datacentren ägs utav Surpasshosting, ett dotterbolag till HostDime och deras server hall ligger i Orlando. Säkerheten i server hallarna hålls på en hög nivå och endast personer med tillstånd får komma förbi säkerhetsvakterna som finns där dygnet runt.

Det ingår inte domäner i manufrog utan det får man köpa själv. Det finns gratis domäner som dot.tk eller webb.se själv har jag ett .se domän på loopia för 99kr/året

Support

Manufrog har 2st olika supporter. En akut mycket brådskande support som du får svar på inom 2 timmar, annars är det den vanliga supporten som du får svar på inom 24 timmar. Jag har själv använt supporten en gång och fick svar på 10 minuter klockan 20.00 på kvällen

Mina åsikter

Jag tycker Manufrog är ett super webbhotell och jag har inga som helst planer på att byta. Det är väldigt lätt använt och jag har aldrig haft något problem med det. Det är även ett väldigt snabbt webbhotell, jag har aldrig fått känslan av att det är segt utan det går snabbt och bra.

Cpanelen är på engelska men går att byta till svenska. Jag har själv den på engelska eftersom att jag trivs bäst med den så. Jag har dett lilla kontot på manufrog (350MB) och trivs bra med det. Jag har super mycket på min hemsida och använder ändå bara 15.68 MB än så länge så att de låter så "lite" är inget jag tycker man ska hänga upp sig på för det är verkligen inte lite.

Manufrog får 5 av 5 stjärnor av mig, det är verkligen ett toppen webbhotell. Jag kan varmt rekomendera det, snabb support har dom också.

Cpanelen
Så här ser Cpanelen ut på engelska

5 av 5

Anmäl
2009-09-08 17:42 #1 av: [michaelalundgren]

Jättebra artikel :)

/Michaela
Medarbetare på ScrapbookingNorsk Skogkatt

 

Anmäl
2009-09-08 17:46 #2 av: IdaL

#1 Tack Skrattande

Anmäl
2009-10-21 18:59 #3 av: [Ebfotograf]

Jätte bra Ida! Detta behöver jag vet :)

Häls.
Elinore Björkbacke - www.ebfotografi.com, www.neoverona.se
Medarbetare på Australian Shepherd

Anmäl
2009-10-21 19:00 #4 av: IdaL

#3 Tack Glad

Anmäl
2009-10-22 01:37 #5 av: zickan

Finns det några färdiga mallar hos dom?. Hur ser de ut?
Är det enkelt att göra en snygg hemsida hos dom?

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl
2009-11-09 20:11 #6 av: Jojaton

#5 Ingen aning om det finns färdiga mallar, tror inte det. Men kan man koda så är det ju lätt.

Kan verkligen rekomendera Manufrog! Har aldrig haft krångel med mitt och har använt det i snart två år.

Johanna
@bellasantorino på Instagram

Anmäl
2009-11-09 20:16 #7 av: zickan

Jag försökte med manufrog i två veckor. Men det är totalt omöjligt om man inte orkar eller kan koda själv

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl
2009-11-10 13:24 #8 av: Lynxx

Najs!

Anmäl
2009-11-11 10:52 #9 av: AndreasS

Bra artikel och kan bara instämma med dina åsikter använder manufrog själv.

Har inte haft ett bättre webbhotell.

Mvh: Andréas Sandberg | 021media.se - Västerås hetaste nyhetsbilder | En blogg om oss och vår vardag - Bubben´s & Bella´s Blogg | Forza Grönvitt 100% kärlek

Anmäl
2010-01-16 21:49 #10 av: [Ebfotograf]

Jag har gått in på själva Manufrog.com och vill beställa 100:- per år .. Men när jag går in till bekräfta betalning så står det 0.00:- och så står det att det är gratis ?! Är det då i 1 måand som det är gratis, det står när man går in där

 

Häls.
Elinore Björkbacke - www.ebfotografi.com, www.neoverona.se
Medarbetare på Australian Shepherd

Anmäl
2010-01-16 21:52 #11 av: IdaL

#10 Ja, det är gratis den första månaden.

Anmäl
2010-01-16 21:52 #12 av: [Ebfotograf]

#11 - Så jag betalar efter en månad ?

Häls.
Elinore Björkbacke - www.ebfotografi.com, www.neoverona.se
Medarbetare på Australian Shepherd

Anmäl
2010-01-16 22:13 #13 av: [Ebfotograf]

Har beställt Manufrog och måste nu vänta 15 timmar på kontouppgifterna sen så kan jag börja arbeta på hemsidan och ta bort mitt konto på webs.com Skrattande Är så glad! Skrattande

Häls.
Elinore Björkbacke - www.ebfotografi.com, www.neoverona.se
Medarbetare på Australian Shepherd

Anmäl
2010-01-16 22:16 #14 av: IdaL

#12-13 Japp. Vad roligt att du beställt. jag tror att du kommer bli nöjd med det.

Anmäl
2010-01-16 22:25 #15 av: [Ebfotograf]

#14 - Jag tror jag blir väldigt nöjd med det Flört

Häls.
Elinore Björkbacke - www.ebfotografi.com, www.neoverona.se
Medarbetare på Australian Shepherd

Anmäl
2010-01-17 13:00 #16 av: [Ebfotograf]

Jag vet inte om jag gjort rätt med att "namnserver" eller vad det nu var ska det se ut så här:

Har webb.se

Häls.
Elinore Björkbacke - www.ebfotografi.com, www.neoverona.se
Medarbetare på Australian Shepherd

Anmäl
2010-01-17 13:04 #17 av: IdaL

#16 På vidarekopplingen på webb.se ska du använda din tempoära hemsideadress som står i mejlet som du fått med alla uppgifter.

Anmäl
2010-01-17 13:07 #18 av: [Ebfotograf]

#17 - Okej, då blir det http://72.29.89.222/~ebfotogr/ den då ?

Häls.
Elinore Björkbacke - www.ebfotografi.com, www.neoverona.se
Medarbetare på Australian Shepherd

Anmäl
2010-01-17 13:24 #19 av: IdaL

#18 Ja.

Anmäl
2010-01-17 13:41 #20 av: [Ebfotograf]

#19 - tack för svaret ;) Nu ska jag börja koda, och jag hoppas att jag gör rätt

Häls.
Elinore Björkbacke - www.ebfotografi.com, www.neoverona.se
Medarbetare på Australian Shepherd

Anmäl
2010-01-17 14:12 #21 av: [Ebfotograf]

Porblemet är löst!

Häls.
Elinore Björkbacke - www.ebfotografi.com, www.neoverona.se
Medarbetare på Australian Shepherd

Anmäl
2010-12-05 21:32 #22 av: Pandy

Klara man sig på lite paket hos manufrog?:) kan inte bestämma mig:P

Anmäl
2010-12-06 09:37 #23 av: [Ebfotograf]

#22 - Det gör jag i alla fall och jag har alla koder och bilder på min hemsida och har många MB kvar :)

Häls.
Elinore Björkbacke - www.ebfotografi.com, www.neoverona.se
Medarbetare på Australian Shepherd

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.