02. Recensioner

Recension: Loopia Domän

2009-11-22 16:26 #0 av: IdaL

En recension av domänhotellet Loopia.

SnabbfaktaLoopias logga

Företag: Webbhotell och Domänhostings
Kostnad: från 49 kr (.eu med .se 99 kr)
Faktura: Via e-post / brev
Avgift: årsavgift

Om företaget

Loopia har funnits sedan 1999 och är idag en av Sveriges ledande webbhotell. Kunderna är allt från stora, multinationella företag och organisationer till lokala idrottsföreningar och enskilda privatpersoner. Idag administrerar vi knappt 500 000 domännamn - en siffra som ökar stadigt och konstant.

Ett av ledorden i vår verksamhet är och har alltid varit att effektivisera och automatisera vår infrastruktur för att skapa maximal effektivitet, utan att för den skull ge avkall på snabb support och mänsklig kontakt. På detta sätt lyckas vi bibehålla ett litet företags flexibilitet och personliga service, samtidigt som vi kan erbjuda de möjligheter och den trygghet som ett stort företag ger.

Loopia erbjuder webbhotell också dock har jag ingen erfarenhet av webbhotellet så kan inte säga min åsikt om det.

Min åsikt

Jag har sedan jag startade min hemsida haft min domän (www.idalundahl.se) på Loopia och har aldrig haft några som helst problem med det. Det är väldigt enkelt att koppla samman sitt webbhotell med de domännamn du har köpt. Priset är väldigt lågt och absolut inget man kan klaga på. Har inte mycket mer att säga om det mer än att jag tycker det är prisvärt att köpa det.5 av 5

Anmäl
2009-11-22 17:18 #1 av: DesK

Ida, De två priserna du anger, är det månadsavgift eller årsavgift?

 

Désirée

Anmäl
2009-11-22 17:39 #2 av: AndreasS

#1 Det är årsavgift, vilket även står i artikeln.

Mvh: Andréas Sandberg | 021media.se - Västerås hetaste nyhetsbilder | En blogg om oss och vår vardag - Bubben´s & Bella´s Blogg | Forza Grönvitt 100% kärlek

Anmäl
2009-11-22 18:03 #3 av: IdaL

#1 Som #2 säger är det en årsavgift. Flört

Anmäl
2009-11-22 18:04 #4 av: DesK

Tack, Då är det ju verkligen billigt!  Glad

 

Désirée

Anmäl
2009-11-22 19:54 #5 av: Stephanie

Finns det någon form av öppningsavgift eller liknande, när man får ett domännamn och webbhotell hos Loopia?

Anmäl
2009-11-22 20:37 #6 av: AndreasS

#5 Deras priser hittar du här.

Mvh: Andréas Sandberg | 021media.se - Västerås hetaste nyhetsbilder | En blogg om oss och vår vardag - Bubben´s & Bella´s Blogg | Forza Grönvitt 100% kärlek

Anmäl
2010-03-31 21:39 #7 av: Jojaton

Supporten är snabb, men urkassa svar...

Johanna
@bellasantorino på Instagram

Anmäl
2010-03-31 21:43 #8 av: IdaL

#7 Vaddå urkassa svar?

Anmäl
2010-04-04 23:07 #9 av: Jojaton

#8 Frågade vad jag skulle göra för att kunna logga in på mitt konto på Loopia då jag glömt mitt lösenord och fick felmeddelande när jag tryckte "Glömt användaruppgifterna? Klicka här". Då föreslog de att jag skulle trycka "Glömt användaruppgifter..." eller skicka kundnummer.
Skickar kundnumret men i fel "format" och får då svar "du hittar ditt kundnummer under "Mitt konto", du kan logga in här (länk till inloggningssidan). Då blir man lite sur?!

Johanna
@bellasantorino på Instagram

Anmäl
2010-04-08 17:44 #10 av: Janne64

Har Loopia i en idrottsförening som jag är webansvarig för och vi har problem med anslutningen till databasen, tar väldigt lång tid ibland oftast på kvällar. Ofta så kommer också felmeddelande "Service unavalible" på sidor kodade i php.

Så jag är inte helt nöjd på Loopia, jag har minst lika billigare varianter på andra ställen och utan problem.

Anmäl
2010-06-12 17:55 #11 av: Deklol

just nu imponerar loopia inte mig direkt. servrarna har varit nere sen i förrgår (Y)

Anmäl
2011-08-04 13:45 #12 av: Pandy

Nu har jag beställt en domän hos Loopia, väntar på bekräftelsemailet och fakturan, blev www.lisjostrand.se, men ska jag ta kontakt med manufrog också angående detta? Har inte så mycket koll på det här med domännamn för jag tänker göra en ny hemsida med det nya namnet och behålla den andra som ska göras om till en fotosida som kommer innehålla lite olika saker och inte bara hästar;)

Anmäl
2011-08-30 13:22 #13 av: Veda

Priserna som du (IdaL) har angett gäller väl bara för domännamnet? Annars är årsavgiften närmare tusenlappen per år. Jag har haft domänen hos Loopia sedan 2007 och det har fungerat utmärkt. Har också haft en webbplats där i ett år (köpte för en krona) men gillade inte gränssnittet i administrationsdelen (de har ändrat det nu) och lite andra saker. Sedan blev det för dyrt att förlänga avtalet tyckte jag. 

Har Manufrog sedan 2007 och det är jag är nöjd med. Prisvärt!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.