11. Månadens medlem

Månadens medlem: Elvans

2009-12-02 17:07 #0 av: IdaL

Varje månad tar vi dem 20 mest aktiva medlemmarna och lottar ut en av dem. Den medlem som dras blir månadens medlem och får chansen att synas extra i en intervju.

Denna månadens medlem blev Elvans som får äran att vara med i en intervju och chansen att synas lite extra.

veckans.jpg

Varför är du medlem på Hemsidor iFokus?
Varför jag är medlem på iFokus hemsidor är naturligtvis för att jag ska lära mig hur man bygger upp en hemsida från grunden med koder och allt. Håller som bäst på att lär mig allt om "floating" och andra boxar. Här på forumet kan man fråga de som är bättre än mig själv om saker man inte riktigt förstår och man får alltid svar, ofta kan man fråga ganska avancerade frågor ocxh få svar.

Har du någon erfarenhet av hemsidor?
Jag har inte så mycket erfarenheter från att bygga hemsidor med kodning tyvärr. Men jag har bestämt mig att det ska bli ändring på det. Jag har använt olika program för att kunna åstakomma något som kan kallas en hemsida fram tills nu. De har inte sett vackra ut och man kan inte variera så mycket med ett hemsideprogram, alla sidor ser lika ut man byter bara färg på dem.

Har du någon egen hemsida?
Den hemsidan jag har nu ( www.elvansragdoll.se ) har jag fått byggd till mig av en kompis. Jag har endast lagt in texten, bilder och tabeller. Jag uppdaterar den själv och tycker det är skönt att jag kan göra det. Det är viktigt att besökarna kan se att det är en aktiv hemsida, speciellt då man är uppfödare av olika djurarter.

När fick du ditt intresse för hemsidor?
Intresse för datorer har jag haft länge, är utbildad PC-tekniker och nätverkstekniker så det kommer väl naturligt att man vill kunna göra mer med datorn. Jag har försökt bygga hemsidor i många år och visst har jag väl lyckats med någon hemsida men inte är det många. Nu under 4 år då jag har pluggat till lärare så har jag inte haft tid att engagera mig i hemsidebygget men jag börjar bli sugen att lära mig nu igen. iFokus hemsidor är ett perfekt forum för alla intresserade av hemsidor.

Anmäl
2010-08-04 13:41 #1 av: Mari

Varför blev det ingen fortsättning på veckans medlem? Månadens medlem hade även varit roligt Glad

Anmäl
2010-08-11 14:57 #2 av: IdaL

#1 Det har inte blivit något mer, tyvärr. Men förhoppningsvis kanske vi kan dra igång något annat som t.ex. Månadens medlem istället som du säger! Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.