12. Måndagstips

måndagstips v2

2011-01-11 03:15 #0 av: johan-ahlback

Hej igen! nu är det nytt år och nya tag. Här kommer en massa nya och gamla tips. läs och njut.

web design predictions for 2011

måndagstips v2

Här kan du läsa om vad många stora inom branchen tror kommer att vara trender under 2011. Rolig läsning och dessutom lärorik.

unlock the designs youre truly meant to create

måndagstips v2

lär dig skapa den designen som det var meningen att du skulle skapa. otroligt bra läsning där man lär sig mycket bra. läs. läs. läs.

top best fonts 2010

måndagstips v2

om man som jag älskar fonter så ÄLSKAR (nästan h1 tagg på älskar) man den här länken. Awesome är allt min mun kan frambringa.

50 reasons not to use photoshop for webdesign

måndagstips v2

Den här artikeln fick mig att tänka om och faktiskt börja använda andra verktyg för att skapa sidor. adobe photoshop är verkligen inte optimalt för den uppgiften.

google body browser

måndagstips v2

Allt jag kan säga är awesome. Kolla in kroppen. Skapat med html5 och annan mysig magi.

valuable tips for web design newbies

måndagstips v2

Tips för dig som är ny inom området. superbra tips och tricks.

http://2photo.ru/en/post/17620

måndagstips v2

Den här kom med bara för att det är så sjukt coolt. Konst skapat av olika sorters band och remsor. Om du vet något som är lika coolt får du gärna ge mig en länk!

comicsans

måndagstips v2

Den här är bara för gullig! Comic sans får sitt sagt och han är trött på allt skit han får. Mycket rolig läsning OBS! varning för starka ord!.

Det var allt för den här veckan. Nu ska jag fortsätta på mitt nyårslöfte som är att försöka tänka utanför boxen när det gäller design. Ska nog även börja med att infria det andra löftet som är att lära mig spela guitar, så om du har en länk till en bra, hellst gratis, guitar kurs får du gärna ge mig en länk.

Syns nästa vecka!

 

Ålder föder inte visdom. Eftertanke gör det.

Värd för Trackmania iFokus och medarbetare på Hemsidor iFokus

MadeByJohan.se

Anmäl
2011-01-11 13:53 #1 av: MichaelE

Det är kanske därför mina sidor aldrig fungerar ordentligt för att jag bygger upp dem först i Photoshop - alla utom busanskaniner.se där jag hade bilden i huvudet och byggde därefter.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.