Om Hemsidor iFokus

Hemsidor iFokus

Varmt välkommen in till Hemsidor iFokus, här diskuterar vi allt som rör hemsidor och deras uppbyggnad. Du är välkommen såväl som nybörjare som proffs, bara du har ett intresse för hemsidor.

Den 18 Augusti 2009 fick Ida rättigheterna till sajten och började genast bygga på den och den 20 Oktober blev sajten lanserad för allmänheten. Sajten började växa snabbt och har idag över 500 medlemmar och självklart hoppas vi på att sajten kommer fortsätta att växa på samma sätt.

På Hemsidor iFokus är alla välkommna oavsett kunskap och ålder, det vi alla delar på sajten är vårt intresse för hemsidor och deras konstruktion. Vi bakom sajten jobbar hårt för att ha ett bra forum och försöker regelbundet uppdatera artiklarna och anordna tävlingar för sajtens medlemmar. Bakom sajten hittar du mig Ida (IdaL) som är din sajtvärd och det är mig du ska vända dig till om du har några frågor eller funderingar angående Hemsidor iFokus. Till hjälp att driva sajten har jag ett gäng duktiga medarbetare vilket jag är väldigt glad för.

Jag kan även rekomendera dig att du läser igenom våra sajtregler.

På återseende!

/ IdaL din Sajtvärd

Värd

Avatar för Sajtvärd saknas

Medarbetare

Avatar för deeman Avatar för IdaL Avatar för Peak303 Avatar för SweetCheeks Avatar för Temeraire