Annons:
Etikett01-allmänt
Läst 1425 ggr
jillysilly
10/7/10, 5:04 PM

Hjälp.

Hejsan!

Ehm, jag vet inte riktigt var jag ska börja. Jag fotograferar, behöver en snygg enkel hemsida, och har länge försökt att få ihop en på egen hand. Just nu har jag slängt ihop en som jag absolut inte är nöjd med, men kände att jag gav upp. Såhär ser den ut just nu. (Jag skäms nästan att visa den!)  www.josefinsfoto.se

Jag är helt nybörjare och använder mig bara av Frontpage, för att det är det enda jag har provat som jag faktiskt kan få ihop någongting i, även om det inte är så toppenbra direkt. Jag håller på med en ny layout nu, och hoppas att den iaf ska se bättre ut än den jag har nu. Det största problemet jag har är att få ihop ett rörligt bildspel på första sidan. Jag ger ett exempel: http://novalifoto.se/
Skulle också vilja få till bildgalleriet som hon har det. Alltså, så man får upp bilderna större i annat låst fönster.

Ni får ursäkta om jag har missförstått någonting nu, eller om det kanske är för avancerat för att förklara såhär över nätet. Tänkte bara jag skulle göra ett försök. Det kan inte bli värre än vad det är just nu.

Mvh Josefin

Annons:
[Beavis]
10/7/10, 7:30 PM
#1

Hej Josefin

Rent spontant efter en snabbtitt så är den  kritik eller råd jag skulle ge att Du gör e-post adressen klickbara jillysilly@hotmail.com

Jag höll på att glömma att även nämna att länkarna till dina olika album är lite mörka så de är svåra att läsa. Prova annan färg antingen på länkarna eller bakgrunden för större kontrast.

Sen såg jag att vissa sidor är namngivna sidans namn Med något beskrivande medan några bara heter "new page".

Sen vet jag inte om det går? men att du kanske länkar ifrån din blogg till hemsidan så att man kommer tillbaka utan att använda "Gå bakåt".

Det var lite tankar ifrån mig. Lycka till

jillysilly_87@hotmail.comjillysilly_87@hotmail.comjillysilly_87@hotmail.com

jillysilly
10/7/10, 8:00 PM
#2

Tack så mycket för ditt tyckande, alltid lär man sig något! Ja, det där med tillbaka-länk från bloggen och gästboken har många gnällt på, haha. Med all rätt.

Men, då återstår problemet med bildspelet på förstasidan. Hur fixar man det?

[Beavis]
10/9/10, 2:32 AM
#3

Ett "enkelt" men omständigt sätt är ju att sätta in bilder på pilar fram och tillbaka och göra dem till bildlänkar till nästa och förra bilden i albumet. Men det måste finnas enklare sätt att göra det på i annan kod?

Upp till toppen
Annons: